EVENIMENTE

Turism Medical în Turcia – Sănătate și grijă fără granițe

Compania de turism medical – MedTourist Advisor din România și Asociația Thrace Health Tourism, cu susținerea Ministerului Comerțului, a Ministerului Sănătății și a Ministerului Industriei și Tehnologiei din Turcia, organizează la Evenimentul Business to Business – Oportunități de dezvoltare parteneriate pentru turismul medical în Turcia, ce va avea loc în data de 16 iunie 2022, la Hotel Hilton Garden INN Old Town (strada Doamnei, nr. 12) din București.

Au confirmat prezența la eveniment și Excelența Sa Füsun ARAMAZ, ambasador al Republicii Turcia în România, împreună cu atașatul Comercial, Naci Akdoğan.

Evenimentul va fi centrat pe cunoașterea activității spitalelor private și publice din Turcia, regiunea Trace, și pe dezvoltarea unor oportunități de colaborare între companiile interesate și entitățile  medicale prezente, printre care:

– manageri și medici ai spitalelor private și publice din Turcia, regiunea Trakya

– reprezentanți ai instituțiilor locale din Tekirdag, Turcia

– reprezentanți ai asociației de dezvoltare a turismului și turismului medical din regiunea Trakya

– reprezentanţi ai asociațiilor de pacienți din România și medici români

– reprezentanţi ai companiilor locale românești din sfera asigurărilor de sănătate, clinicilor de înfrumusețare, agențiilor de turism din România etc.

Prin acest eveniment se urmărește dezvoltarea unor parteneriate business noi între companiile românești interesate și entitățile medicale private din Turcia axate pe turism medical.

Vor fi prezentate mai multe spitale din regiunea Thrace, dar diverse tehnologii inovatoare practicate în unitățile medicale din Turcia. Românii interesați de tratamente chirurgicale în spitalele din Turcia îi vor cunoaște pe medicii care fac chirurgie bariatrică la Optimed International Hospital, chirurgie plastică la Corlu Vatan Hospital, chirurgie oncologică la Tekirdağ City Hospital. În domeniul hematologiei vor fi reprezentanți ai Tekirdağ Namık Kemal University Hospital.

Cei interesați de tratamente de reabilitare orală în Turcia și sănătatea ochilor vor putea interacționa cu medicii și reprezentanții spitalelor: Beyazıt Oral and Dental Health Clinic, TrakyaDent Dental Health Group, Eye Olgun Eye Medical Center și Trend Health.

,,Evenimentul din 16 iunie, realizat în parteneriat cu Asociația Thrace Health Tourism din Turcia, este al doilea pe care îl desfășurăm împreună și deschide pacienților și companiilor interesate din România o oportunitate de a discuta direct cu reprezentanții unor renumite spitale private din Turcia, într-un cadru dedicat exclusiv turismului medical. Ne bucură faptul că inițiativa a fost foarte bine primită de comunitatea căreia ne adresăm și avem încredere că prin acest demers vom putea ajuta la conturarea de noi parteneriate și noi alternative de tratament în afara țării pentru pacienții români”, a declarat Andrei Știrbulescu, CEO și CO-fondator al conciege-ului medical MedTourist Advisor. 

Prima delegație românească a fost invitată, în luna decembrie 2021, să viziteze spitalele private și de stat în care se desfășoară turism medical din zona Thrace, iar echipa Turism-medical.ro a făcut parte din această delegație.

Puteți viziona și : Ortopedie în Turcia: Medic care a studiat în România operează la spitalul Medikent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button